Home-made Seed Bar

栄養満点!シードバー

 

食べられる種を探しましょう。

それに砕いたコーンフレークと溶かしたマシュマロ、ハニーを合わせてまとめるだけ。

冷やして切って、ベーキングペーパーで一つずつ包みます。

 

お腹にたまるので、ちょっと遠出のハイキングにもおすすめです。

 

Nutrient-dense, Seed Bar!

 

Grab some seeds that you can eat.

Stick the seeds with corn-flakes, honey and melted marsh mallows.

Refregirate it for a bit and cut it in small sizes.

 

Wrap them with baking paper.

 

 

Jelly sherbet

食物繊維たっぷり、寒天ゼリー&シャーベット

 

寒天で固めたゼリーを冷凍庫で凍らせれば、

まるでガリガリ君のような新食感!

 

Natural water-soluble fibre. Frozen agar jelly

 

Freeze agar jelly for an hour, and

it melts like a snow cone :)

 

Sweet potato doughnuts

おいもドーナッツ

 

サツマイモをつぶし、粉と油を混ぜて、小ぶりのだんごに丸めます。

穴をあけてドーナッツにしたら、油で揚げます。

 

最後にチョコやアイシング、ジャム、リンゴの甘煮などをのせて、甘みをプラス。

 

Rich in Caroten & Fibre, Sweet potato doughnut

 

Mash cooked sweet potato, and mix it with flour, BP, and a bit of oil.

Make small doughnuts and deep fly for a couple of minutes.

 

Chocolate, Jam, icing, or cooked apple on top to add a sweet taste.

 

Seed Cookies

ミネラルとタンパク質がおいしく摂れる、クッキー

 

お好みの種をオーブンローストする。

フードプロセッサーにかけた種を、米粉や砂糖などと混ぜる。

 

伸ばして型で抜いて焼く。

 

Mineral & Protein cookies

 

Roast seeds in the oven.

Grind the seeds in a food processor, and mix them well with wheat-free flour, sugar, etc.

 

Roll the dough and cut in a shape. Bake in the oven.

 

Cup cakes

とっても簡単、ふっくらカップケーキ!

 

粉類、砂糖、ココナッツミルク、ココア、オイル、BP、水を混ぜます。

オーブンで焼いて、冷めたら、アイシングなどで飾り付けします。

 

Very easy Cup cakes!

 

Mix Wheat-free flours, sugar, coconut milk, cocoa powder, baking powder, and water.

Bake in the oven. Let them cool and decorate with icing sugar and sprinkle wheat-free 100s.

 

Banana bread

ココナッツミルクがバターのかわり、バナナブレッド

 

粉類、砂糖、ココナッツミルク、BP、マッシュしたバナナを混ぜる。

型に入れてよく焼く。

 

Replace Butter/shortenings with Coconut milk! Banana bread

 

Mix mushed banana, wheat-free flours, coconut milk, baking powder, and sugar in a bowl.

Put the mixture in a tin and bake it well.,

 

Sweetpotato ice cream

おいもを丁寧に漉したアイスです。

 

つぶしたさつまいもと砂糖、粉、ココア、オリーブオイルなどを混ぜて火にかける。

なめらかになったら、漉して、冷凍庫で冷やす。

 

しばらくしたらかき混ぜて、また冷やす。

 

Mix mushed potato, sugar, wheat-free flour, cocoa powder, and oil.

Put the mixture in a pan and heat it on low heat.

 

Strain the mixture and put it in the freezer.

 

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